28 april gaan we iets meer van slot.

Thuis blijven , we doen het samen klinkt het motto van de intelligente lockdowm. Inentingen volgen. Bij WWIB – Favorabel hebben wij onze eerste gehad. Tweede in mei.
Vele hebben de bouwmarkten bezocht, huizen , tuinen werden opgeknapt enz.
Persconferentie geeft aan we gaan een beetje van het slot.
Nu mogen wij ook weer open vanaf 28 april.
Eindelijk weer reuring in de winkel en stad.

Afgelopen 5 maanden is er stil aan vernieuwing gewerkt. Door de lockdown is het versnelt. Liters latex en meters behang rolde door het pand Locatie Nieuwstad is mooi geworden. En hebben wij plan de campagne die wij hadden opgesteld behaald. Met resultaat.

Ook wij staan niet stil…..
Vernieuwen op zijn tijd is dus ook zeer belangrijk voor onze onderneming. Nu bijna 5 jaar verder en 1 mei 3 jaar op locatie. Nieuwstad 01-05-2018 tot heden is er veel veranderd en werd het het tijd, we zijn uit ons oude jas gegroeid. Dus niet meer past, veruilt is voor een nieuwe die beter past en nauw aansluit bij de Huidige WWIB-Favorabel.

Visie luid dan ook, stap voor stap groei, dat WWIB- Favorabel meer personen met een beperking mogelijkheid kunnen blijven bieden op een fijne werkplek. Prettige medewerkers die met veel motivatie mee werken binnen team WWIB- Favorabel. Weg etiket!!

13 april opnamedag gehad, onderneming in beeld. Was super leuk en een ervaring op zich.
2 mei – 8 mei wordt het uitgezonden om 15:00 SBS 6.

Blijven focussen en samen met onze huidige team gaat dat zekers lukken.

Samen moeten wij het doen.