Ik mag zijn wie ik ben

Hallo ik ben Melissa en 19 jaar. Sinds 1,5 jaar ga ik naar de dagbesteding van WWIB Zorg op maat- Favorabel.

Hier ben ik vorig jaar april komen werken als arbeidsmatige dagbesteding. Nadat ik mijn schoolexamen heb gedaan op de Anna Flokstraschool. Eerst liep ik stage elders. Maar daar had ik het niet zo naar mijn zin. Hier kan ik leuke dingen maken en werken in de winkel en vanaf september volg ik een cursus nagelstyliste samen met nog een collega. Die cursus duurt een jaar en ik krijg dan ook een certificaat. Want dat zou ik graag willen worden. Het is fijn dat ik hier de ruimte krijg en de juiste ondersteuning om dit te kunnen doen. Mijn werk is heel leuk en heb fijne collega’s. Iedereen is gelijk.

Ik heb een licht verstandelijke beperking maar krijg bij mijn dagbesteding de kans om werkvermogen op te bouwen. Begin was ik wat verlegen maar nu niet meer. Ik mag zijn wie ik ben.

Het liefst werk ik in het Atelier waar wij leuke accessoires maken voor de winkel. Zoals voederhuisjes en spaarpotten, er is veel afwisseling. Het is nooit saai.

Decopatchen dat doe ik ook graag, dat is kleine stukjes papier scheuren en die met speciale lijm op het object lijmen. Als je dit met meerdere papieren doet krijg je een heel mooi effect.

Groetjes Melissa Wolters