Onderzetterslol

Productief dagje

Het is maandagochtend 2 november. Buiten waait de herfst er lustig op los. Iedereen druppelt binnen. Starten met een kop koffie, thee of chocomelk. Het is rustig, doordat er aantal zieken zijn. Op de afdeling wordt alles klaar gezet voor de nieuwe opdracht.

De winkel is maandagochtend dicht. waardoor er in het Atelier vandaag arbeidsmatig werkzaamheden worden verricht. Bij het zien van de opdracht reageerd iedereen enthousiast.

Vinden wij het erg….. neee

Vandaag leuke opdracht, voor een woontrends groothandel. Wij gaan 7500 onderzetters inpakken. Deze komen ook in onze winkel. In onze WWIB Atelier pakken wij de onderzetters in setjes van 20. Van drie afbeeldingen. Ze zijn prachtig!

Aankomende week komen ook de overige 17 pallets met deze prachtige afbeeldingen binnen. Genoeg om in te pakken. De sfeer is goed en muziek op de achtergrond en werkdruk doen wij niet aan. Werkbegeleider Cees heeft voor de mallen gezorgd. Daardoor kan diegene die moeite hebben met tellen mee werken. Haalt stres weg.😁 en handig uiteraard.

Ook komen deze onderzetviltjes in de winkel. Maar voor nu eerst de order wegwerken zodat de opdrachtgever de onderzetviltjes bij hun klanten kan afleveren.

Nog voor de feestdagen hebben de klanten die onze winkel komen bezoeken , keuze uit 20 afbeeldingen.

onderzetterlol