Webshop

Pop It. Pop it fidget toy – Tiktok game – Regenboog – Goedkoop – Speelgoed – Popit – Poppen – Push bubble

4,50

Product beschrijving

LET OP DE KLEUR VAN DE POP IT KAN ANDERS ZIJN BIJ LEVERING!
Productbeschrijving

Heb je de laatste tijd wel eens last van stress? Hangen er frustraties in je hoofd die je kwijt wilt? Dan zou dit wel eens de oplossing kunnen zijn voor jou! Deze Bubble pop® rainbow fidget toy brengt je tot rust en neemt alle stress weg. Hij is makkelijk mee te nemen naar werk je werk om alles wat je dwars zit even lekker weg te poppen. Druk de bubbel naar beneden en Pop it! Druk gewoon de bubbels naar beneden en ze maken een licht ploffend geluid; draai het dan om en begin opnieuw!

Het kan als zintuigelijk spel gebruikt worden bij kinderen en mensen met een beperking, ze trainen hun fijne motoriek en krijgen hierdoor rust. Voor mensen met stress, autisme, ADHD en angst is het een sterk hulpmiddel om hun opgekropte gevoelens aan de kant te zetten. Door het indrukken van de bubbels wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan functioneren.

Kwaliteit
De Bubble pop® fidget toys pop it is gemaakt van een hoogwaardig siliconenmateriaal, niet giftig, smaakloos, kan lange tijd worden hergebruikt en worden gereinigd. Deze kleurrijke variant met zijn aangename geluiden zullen iedereen plezier brengen.

Voor alle leeftijden
Deze Bubble pop® fidget speelgoed is voor kinderen van 0 jaar tot volwassenen van 99 jaar. Geschikt voor alle soorten mensen. Een geweldig cadeau voor verjaardag of kerst.

Wissen