Webshop

Winkel verder Onze webshop is aan het verbouwen! Ondertussen gaan onze werkzaamheden gewoon door, kijk voor ons actuele aanbod op Bol.com via de knop hiernaast.
Tot snel!

Scrabbel cijfer 6

1,00

Scrabble Letters Cijfers en tekens

Samen met jou stellen we de perfecte combinatie samen. Je weet dus vooraf welke kleuren letters, cijfers of tekens je ontvangt en na jouw goedkeuring wordt de order verzonden.
Met deze schitterende, handgemaakte houten scrabble letters, cijfers en tekens uit Bali maak je de mooiste combinaties. Je kunt ze plaatsen op de authentieke woordplankjes uit deze collectie. Leuk als kadootje met namen, letters quotes of compliment. Ook een aanrader als kraam kado met de naam van de nieuwe wereldburger! Of als weddinggift met MR and MRS… Love,
De letters, cijfers en tekens en plankjes zijn stuk voor stuk te bestellen in onze webshop en worden met de grootste zorg ingepakt en geleverd. Tijdens het doorlopen van de bestelling kun je bij het veld opmerkingen aangeven welk woord of welke naam je wilt vormen en welke voorkeur je hebt voor de kleur van de letters.
Wij stellen vervolgens de combinatie samen

Maat: 6×6 cm alleen gekleurde blokjes (vintage look kleurtinten) Materiaal: Balsahout Herkomst: Handgemaakt in Indonesië